2022.05.21. Papp László Budapest Sportaréna Szikora Robi és az R-GO 40 éves jubileumi koncertje

/ 2022-05-21 19:00

Bővebben

2022. május 21-én (szombaton)
a  Papp László Budapest Sportarénában

Szikora Robi és az R-GO 40 éves jubileumi koncertje!!!

Házigazda: B. Tóth László
Sztárvendég: Fenyő Miklós

Visszatérnek a CSIKIDAM nagyágyúi az ARÉNÁBA

2022.05.21-én egy Magyarországon egy SOHA NEM látott CSIKIDAM show-ra kerül sor. A CSIKIDAM az életöröm, napfény és a ritmus közös egyvelege. Egy olyan életérzés, amit ha meghall az ember minden porcikája mozog. Az ARÉNA színpadán Szikora Robi és az R-GO egy nagyon különleges és látványos party keretében mutatja be az elmúlt 40 év slágereit amelyek meghatározták az akkori illetve a mai fiatalok szórakozását. Élőben újra átélhetjük ezeket a számokat a Papp László Sportarénában, Budapesten.
Énekelj, táncolj, szórakozz és éld át újra a feledhetetlen CSIKIDAM érzést……
Már most MINDENKI nagyon várja – ugye Te is ott leszel?
▲ SZTÁRFELLÉPŐ ▲
FENYŐ MIKLÓS
A mindenki számára jól ismert Fenyő Miklós is fellép ezen a fantasztikus koncerten, ahol Szikora Robi és az R-GO –val valamint a közönséggel együtt ünnepelik meg az R-GO 40 éves jubileumát. Különösen nagy kuriózum lesz Szikora Robi és Fenyő Miklós duettje – a korábbi közös együttesükre – Hungaria – vonatkozóan is.
▲ JEGYÉRTÉKESÍTÉS ▲
▲ Személyesen: Ticketportal irodáiban országszerte vagy minden város IBUSZ VALAMINT TOURINFORM irodáiban
Jegyinformáció: – KIEMELT ÁLLÓ – 12.990 Ft – NORMÁL ÁLLÓ – 9.990 Ft – KIEMELT ÜLŐ – 15.990 Ft – NORMÁL I. ÜLŐ – 12.990 Ft – NORMÁL II. ÜLŐ – 10.990 Ft – Meet & Greet – 69.990 Ft – Találkozás és közös fotó Szikora Róberttel illetve Fenyő Miklóssal – Ajándék CD a fellépők aláírásával – Kiemelt álló jegy ▲ Felelősséget csak a Ticketportal.hu-tól vásárolt jegyekért tudunk vállalni. ▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen! ▲ SZÉP kártyával történő fizetésre nincs lehetőség. Korhatár a koncertekre: ▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten. ▲ 6 éves korig ingyenes – de külön ülőhelyet nem tudunk biztosítani. ▲ A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják. ▲ A rendezvényre a Budapest Sportaréna ÁSZF -ben foglaltak érvényesek.
▲ A rendezvény – a 2022. március 07-től érvénybe lépett szabályok szerint – védettségi igazolvány nélkül látogatható!!!