A koncerttel kapcsolatos friss híreket ezen az oldalon olvashatjátok!

2024. június 03. TV2 Tények Plusz

Micsoda buli! Őrület!

Újra összeállt a Hungária és amit a Puskás Arénában lenyomtak, arra egészen egyszerűen nincsenek szavak. A Hungária együttest 1967-ben alapította meg az Amerikából hazatért Fenyő Miklós, ez pontosan 57 éve volt … Egy évvel később a Ki Mit Tud-on a Csavard fel a szőnyeget! című dalukkal a zsűri eltanácsolta őket a versenyből, de a közönség visszakövetelte őket, így velük együtt mégis a Hungária győzött. Nagyjából úgy, mint szombaton: mindent vittek!

2024. június 03. RTL – Fókusz

„Olyan buli lesz, hogy szétcsapjuk a házat” – 50 ezer emberrel bulizott együtt a Hungária

Tűzijáték, konfettieső, neonfények, oldtimerek, több tucat táncos, fergeteges hangulat a színpadon és közel 50 ezer rajongó az arénában – így telt a Hungária nagykoncertje szombat este a Puskás Arénában. Novai Gábor szerint visszajöttek azok a régi energiák, amik összetartották az 1980-as Hungáriát. Fenyő Miklós arról beszélt, hogy 43 éve még a Fővárosi Művelődési Házban, most pedig egy stadionban, 50 ezer ember előtt léptek fel, azt mondta, „ez nekem nem volt benne a terveimben”. Szikora Róbert és Dolly is elmondták, hogyan érezték magukat a több mint kétórás show-n, ami visszaröpítette a közönséget a múltba. Feltehetően utoljára láttuk együtt őket így a színpadon.

2024. június 02. blikk.hu

Fenyőék meghatódtak a közönség szeretetétől

‘Hejjejjej, micsoda buli! Őrület!” – zengett az ikonikus dal és ez jellemezte a legjobban az estét. Fergeteges hangulat volt szombat este a Puskás Arénában: 50 ezer ember énekelte a legnagyobb Hungária-slágereket a zenekarral. A Blikk írását, és az after party-n készült exkluzív videóját megnézhetitek itt.

2024. június 02. index.hu

Hungária-Közönség 1-1

Most vagy soha címmel hirdették meg a Hungária együttes nagykoncertjét, és azok döntöttek jól, akik a mostra szavaztak, mert oltári bulit csaptak a sztárok, akiket az eső sem állított meg, ahogyan a nézők is kitartottak, sőt végigtáncolták a több mint két órás rock and roll partit. Az Index írását és képgalériáját megnézhetitek itt.

2024. június 02. bors.hu

A rock and roll kortalan! Hatalmas bulit csapott a Hungária a Puskás Arénában

Fenyő Miki, Dolly, Szikora Róbert és Novai Gábor bebizonyították, hogy ennyi idősen is olyan bulit lehet csinálni, amitől leszakad a plafon. Nem kell hozzá más, csak rockabilly vér az erekben… Teltház előtt csendültek fel az elnyűhetetlen slágerek, amelyek halhatatlanná tették ezt a tehetséges csapatot. A Bors írását és képeit megnézhetitek itt.

2024. június 01. blikk.hu

Hosszú idő után ma este álltak össze először és vélhetően utoljára a legendák

Sokak álma vált valóra szombaton este: egy nagykoncert erejéig összeállt egy korszak emblematikus együttese, a Hungária! Fenyő Miklós, Novai Gábor, Dolly, Szikora Róbert, együtt a legendák. A Blikk koncerten készült képgalériáját megtekinthetitek itt.

 

2024. május 29. TV2 – Tények Plusz

Micsoda buli lesz!

29 évet kellett várni a rajongóknak, de most a legendás Hungária együttes újra giga koncertet ad, ahol egy estére a rock & roll-é lesz a főszerep! A TV2 együtt érkezett Fenyő Mikiékkel a stadionba. Megmutatták, milyen hangulatban készülődnek a jampecok és azt is megtudtuk, milyen emlékek fűzik őket az Arénához és annak elődjéhez, a Népstadionhoz!

Elkísértük a Hungáriát: körbejárták a Puskás Arénát, amit nemsokára rock and roll-katlanná változtatnak – fotók, videó

A négy legenda, Dolly, Fenyő Miklós, Szikora Róbert és Novai Gábor szeme elkerekedett, amikor először léptek be a hatvanezres Puskás Arénába. A nagy pillanatnak a Blikk is tanúja lehetett. Persze, a helyszín csak részben új, hiszen a Népstadionban korábban játszották a ma már örökzöldnek számító slágereket, ám ennek idestova három évtizede. A Blikk írását, képgalériáját és videóját megnézhetitek itt. 

Megérkeztek az első fotók, újra összeállt a fantasztikus négyes

Dolly, Fenyő, Szikora és Novai négy évtizede nem alkotott együtt, 2024. június elsején azonban sokak örömére újra felcsendülnek a legendás Hungária-slágerek. A négy ikon nagyon sokat dolgozik azon, hogy felejthetetlen élményben legyen része a közönségnek. A Metropol írását elolvashatjátok itt. 

 

Hatalmas Aréna-koncertre készül a Hungária,
Fenyő Miklós kulisszatitkokat árult el

A Hungária eredeti felállásban utoljára 1995-ben lépett színpadra, akkor a becslések szerint 100 ezer ember volt a Népstadionban, ami máig rekordnak számít Magyarországon. Tavaly jelentették be, hogy a Fenyő Miklós, Szikora Róbert, Dolly (Penczi Mária Ilona) és Novai Gábor fémjelezte zenekar egyetlen koncert erejéig újra összeáll, és a Puskás Arénában csendülnek fel a legnagyobb slágerek. Fenyő Miki most elárult néhány kulisszatitkot arról, hogy mire is számíthatunk a visszatérő bulin. És Szikora Robit is régi-új szerepben láthatják majd a színpadon. A riportot megnézhetitek itt. 

 

Magneoton YT
Hungária: Karácsonyra rock and Roll-t kérek – klippremier

 

TV2 Tények Plusz – Hungária Mi izgulunk, ti meg hallgassátok!

40 évvel azután, hogy feloszlott a zenekar, a Hungária Együttes új dallal jelentkezik! Már önmagában az is szenzációnak számít, hogy újra összeállt a Fenyő Miklós, Dolly, Szikora Róbert és Novai Fábor nevével fémjelzett Hungária. Ezt már csak tetézi, hogy a zenekar idén karácsonyra egy minden ízében az együttes fénykorát megidéző Rock & Roll-al lepte meg a rajongóit. Induljon a karácsonyi Hungária-házibuli!

Retro Rádió Sztársáv – Hungária dalpremier

A Sztársáv c. műsorban Várkonyi Attila vendége a legendás Hungária együttes volt, akik egy új, karácsonyi dallal érkeztek…

 

A Hungária meglepetéssel készül a rajongóknak.…

A Hungária meglepetéssel készül a rajongóknak… Új dal… Új klip!

TV2 Tények Plusz

A Hungária legenda folytatódik! A „Mesés Négyes” első közös fotózásán a 2024-es Hungária koncertre való felkészüléséről és a régebbi közös emlékekről mesélt.
Köszönjük a hozzáillő, stílusos helyszínt a Budapest Retro Élményközpontak!

Készülődés… 28 évvel ezelőtt

1995. szeptember 16. Kinek, mi jut eszébe erről a dátumról?
Természetesen a Hungária nagykoncert a Népstadionban.
Nagy nap volt sokak életében. Felejthetetlen élmény még ma is.
Nézzük, hogyan készült a zenekar az eseményre 28 évvel ezelőtt. ?

2024-ben egyetlen koncert erejéig újra összeáll a legendás Hungária együttes

A Hungária utolsó nagy koncertjén, a Népstadionban 1995-ben 100 ezer ember volt, jóval több, mint a néhány hónappal azelőtt ugyanott fellépő Rolling Stones-on és Michael Jackson-on. 2024. június 1-jén a Puskás Arénában ismét közösen állnak színpadra a legendás slágerekkel.
A fókusz riportját visszanézhetitek itt!!

Újra összeáll a legendás Hungária zenekar: Gigakoncertre készülnek

A zenészek elárulták, hogy a hírek, miszerint elmarad a Hungária koncert, kacsának bizonyultak. A TV2 riportját megnézhetitek itt!!

„Remegő lábakkal, remegő gyomorral”

A Hungária együttes 2024. június elsején hatalmas koncertre készül az Arénában.
Hogy mivel készülnek a fellépésre, illetve hogyan élték meg, amikor először álltak színpadon? Megnézhetitek itt!

Ma este az RTL Fókusz című műsorában!

„Szent István park, nagyot változott…” Tegnap délután a Hungária zenekar ott forgatott.
Ma este nézzétek az RTL Fókusz című műsorát!!! ?

Máris lefújták?

Alig pár napja jelentette be a szenzációs hírt a Hungária együttes, hogy összeáll a régi banda, egy magazin máris azt terjeszti, hogy összevesztek a tagok, és lefújják az együttes szuperkoncertjét. A Hungária tagjai tiszta vizet öntöttek a pohárba, és elmondták, hogy mi az igazság. Hogy mit mondtak? Megnézhetitek itt!!

2023. május 22. TV2 Tények Plusz

Történelmi eseményre készül a Hungária!

A legendás együttes exkluzív interjút adott a Tények Plusznak. Eddig titkolták, most mindent elárultak!
A teljes adást megnézhetitek itt!

2023. május 21. Retro Rádió

Sztársáv – Szenzációs bejelentés: Összeáll a Hungária, jövőre “MOST VAGY SOHA!” koncert

 

2023. május 21. retroradio.hu

Szenzációs bejelentés: Összeáll a Hungária! Jövőre “MOST VAGY SOHA!” koncert

Fenyő Miklós, Dolly, Szikora Róbert és Novai Gábor a Retro Rádió Sztársáv című műsorában jelentették be, hogy egy koncert erejéig újra színpadra állnak. A Hungária együttes legendái elárulták: alig várják, hogy 2024. június 1-jén ott legyenek a Puskás Arénában. A Retro Rádió erről szóló teljes írását és YouTube videóját megtekinthetitek itt!